Testlabs

TESTLABS е част от поредицата успешни, специализирани сайтове за диагностично оборудване и сервизно оборудване и технически услуги на Актуатор ЛАБС ЕООД.  Ние се стремим да предложим на клиентите си максимално качество на различни диагностични услуги в областта на универсалната диагностична апаратура както за селскостопански така и за строителни и специализирани машини. От нас може да намерите всички оригинални продукти на марката COJALI – JALTEST AGVJALTEST OHW и JALTEST CV, разработена и произведена и сертифицирана за европейския пазар и :

  • Ако търсите специализиран модел, който не е изброен в каталогът на нашия сайт можете да се свържете с нас за допълнителна информация.
  • Ако Ви трябват инструкции, сервиз и съвет при избора на подходящо за Jaltest устройство
  • Ако имате специфичен случай и Ви трябва съвет

Нашите условия за работа са изключително гъвкави и удобни за Вас. Ще се радваме да работим заедно! Свържете се с нас на тел.: +359 88 557 2347 или на имейл адрес: office@testlabs.bg

Защо да купите от нас:

АКТУАТОР ЛАБС ЕООД
Обучение

Наша цел е клиентите в областта на диагностиката да бъдат добре обучени, с богат опит, за да имат най-добрата перспектива и мотивация, за да могат да успяват в работата си и да се чувстват сигурни в това, което правят. Споделяме знанието си, защото вярваме, че така и ние и вие ставаме по – добри.

Гарантирано качество

Ние заставаме зад името си, като залагаме на Високо качество, гарантирано от нас и удовлетвореността на нашите клиенти.

Професионално отношение

За нас е важно да бъдем точни и коректни с нашите клиенти. Залагаме на професионално и на сериозно отношения спрямо тях.

Техническа поддръжка

Техническа поддръжка