JALTEST ИНСТРУМЕНТИ

Ускоряване и оптимизиране на работата в сервиза чрез JALTEST инструменти

Jaltest инструменти

Нова гама инструменти на Jaltest,  са предназначени да доставят на сервиза подходящи инструменти и оборудване, с които всеки ремонт може да бъде извършен по-лесен и качествен начин.

Според предназначението си инструментите на Jaltest се превръщат в „усилвател“ на вашия труд.  Особено при по-сложни процедури, които изискват не само сила, но и специфичен подход и прецизност. Различните видове групи инструменти, предлагани от Jaltest ви помагат да оптимизирате процесите на ремонт и настройки, включително и при калибриране на ADAS системи.

Гарантирано качество

Всички инструменти на Jaltest Tools са разработени от специализиран и доказан инженерен екип, като се вземат предвид специфичните нужди на повече от 25 000 клиенти на Jaltest .

Съвместимост с JALTEST устройства

Jaltest Tools ви осигурява комфорта да работите със съвместимите устройства от един и същ доставчик, улеснявайки процесите на ремонт, рекалибриране и поддръжка, независимо от модела, марката и вида на превозното средство.

Модернизация и професионализъм

Jaltest Tools предлага на сервиза ви най-модерните техники за решаване на проблеми, появяващи се в новите превозни средства, чиито електронни системи са все по-сложни.

Оптимизиране на времето за ремонт

Наличието на прецизни и лесни за използване инструменти гарантира бърза и ефективна работа и води до икономии на разходи за труд и време, което позволява на сервиза да обработва с по-голям брой превозни средства.

Имате ли нужда от повече информация?

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

error: Съдържанието е защитено!