JALTEST ETM

Електронен тестов модул за камиони и ремаркета

Работа с Jaltest ETM (Електронен тестов модул)

ETM (Електронен тестов модул) е допълнителен хардуерен модул към Jaltest софтуер, създаден да тества EBS спирачните модули вграждани в камионите и ремаркетата. Също като Jaltest се явява изключителен инструмент, който разширява възможностите си непрекъснато и затова софтуера за него се обновява 3 пъти в годината.

Чрез този модул може да проверявате компонентите изолирано, като се свързвате с тях и той може да емулира действията на реален блок за управление (ECU) и по този начин проверява дали тези елементи наистина са повредени или става дума за неизправност в свързавщите елементи като кабелите към управляващия блок.

Оборудването за този инструмент е събрано в специализиран куфар, в който се съхраняват и отделните допълнителни елементи нужни за диагностиката.

  • ETM (Електронен тестов модул) интерфейс
  • Диагностичен софтуер
  • Диагностични кабели за:
    • EBS модулатори
    • ABS/EBS индуктивни скоростни сензори
    • Сензори за износване на спирачните накладки
Обобрудване Jaltest за Електронен тестов модул

ETM Електронен тестов модул - съдържание

Jaltest ETM (Електронен тестов модул)

Jaltest ETM модул покрива огромно количество от EBS електронни модули (Wabco първа, втора и трета генерация, Knorr втора и трета генерация или за Knorr контролни модули за ремаркета), ABS/EBS индуктивни скоростни сензори, сензори за износване на спирачните накладки.

Имате ли нужда от повече информация?

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

error: Съдържанието е защитено!