ДИАГНОСТИЧНА АПАРАТУРА JALTEST MARINE ЗА ПЛАВАТЕЛНИ СЪДОВЕ

78

МАРКИ

1459

МОДЕЛИ

2558

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ

1921

СХЕМИ

Предназначение на диагностична апаратура Jaltest Marine

Диагностична апаратура Jaltest Marine – универсално и мултисистемно диагностично решение с широко покритие на различни електронни системи, монтирани на яхти, моторни лодки, ски джетове, извънбордови и стационарни двигатели.

Диагностичният интерфейс на JALTEST MARINE е идеален инструмент за онези, които извършват ремонт или поддръжка на яхти, моторни лодки, ски джетове, извънбордови двигатели. Широка гама от марки за всеки пазар го прави водещ и доказан в сектора на диагностичното оборудване за плавателни съдове.

JALTEST MARINE предлага пълно покритие, включително новите марки, модели и системи, обновявани три пъти годишно. Това гарантира постоянна актуализация на диагностичните възможности на JALTEST MARINE.

За да работите трябва да закупите лицензиран софтуер за активиране JALTEST MARINE 74502001 и лиценз JALTEST MARINE 74602001, който ще даде възможност за диагностика и взаимодействие с различните контролни системи за 12 месеца.

Имате ли нужда от повече информация?

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Версии на диагностичен софтуер JALTEST MARINE:
1/4 videos
1
СОФТУЕРНА АКТУАЛИЗАЦИЯ 23.1
СОФТУЕРНА АКТУАЛИЗАЦИЯ 23.1
2
СОФТУЕРНА АКТУАЛИЗАЦИЯ 22.3
СОФТУЕРНА АКТУАЛИЗАЦИЯ 22.3
3
СОФТУЕРНА АКТУАЛИЗАЦИЯ 22.1
СОФТУЕРНА АКТУАЛИЗАЦИЯ 22.1
4
СОФТУЕРНА АКТУАЛИЗАЦИЯ 22.2
СОФТУЕРНА АКТУАЛИЗАЦИЯ 22.2


НАГРАДА ЗА
ИНОВАЦИИ

Jaltest Marine - Награда за иновации при диагностичните апаратури за морски плавателни съдове
Jaltest Marine - Награда за иновации при диагностичните апаратури за морски плавателни съдове
На  1 октомври 2019 г., колегите от COJALI Америка присъстваха на официална церемония по връчването на наградата за иновации - IBEX INNOVATION AWARDS 2019, която се проведе в Тампа, Флорида.
Ежегодното събитие се организира от NMMA (Национална Асоциация за Морско Производство) и е едно от най-престижните събития в сектора, което отдава почит на отличили се производители и дистрибутори, които представят иновативни продукти в сектора на корабоплаването.
Диагностичният инструмент JALTEST MARINE бе отличен с награда в категорията "Boatyard" и "Marine Hardware and Software". Това отличие отдава чест на  работата и усилията положени от целия екип на COJALI, който успя да създаде и разработи водещо в индустрията решение за диагностика на бордови, извънбордови двигатели и плавателни съдове.
JALTEST MARINE предоставя изключителна производителност със софтуерно покритие, което непрекъснато се подобрява, предлагайки възможност за обслужване на всички корабни марки, особено дизелови двигатели.
error: Съдържанието е защитено!