ДИАГНОСТИЧНА АПАРАТУРА JALTEST AGV ЗА СЕЛСКОСТОПАНСКА ТЕХНИКА

123

МАРКИ

2049

МОДЕЛИ

6375

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ

4138

СХЕМИ

Предназначение на диагностична апаратура за селскостопански машини Jaltest AGV​

Мултибранд и мултисистемна диагностика с широко покритие на различни електронни системи, инсталирани на трактори, комбайни, събирачи, самоходни поливащи машини и инвентар.​

JALTEST AGV – диагностичен интерфейс за ефективна диагностика на селскостопанска техника. Модулът обединява множество функции и притежава огромно покритие по марки и системи, както и сериозна база от данни и техническа информация, подкрепена от широка гама от опционални кабели за директна връзка към селскостопанската техника и инвентар.

За да работите с модула трябва да закупите лицензиран софтуер JALTEST AGV:

1. Активиране с JALTEST AGV 29751 лиценз. Нужен е само при първоначалната активация. За втората и следващите години ще трябва само лиценз JALTEST AGV 29764.

2. Лиценз JALTEST AGV 29764 се продава на едногодишна база и включва три актуализации, които са реализирани от производителя през този период.

Софтуерният модул JALTEST AGV е с изключително подробно покритие по марки и системи по отношение на селскостопанските машини. Структурата на програмата позволява по интуитивен начин да се избере вида, модела и системата за контрол на селскостопанската техника и инвентар. Тя включва лесно разпознаваеми икони за различните марки техника.

Имате ли нужда от повече информация?

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Версии на диагностичен софтуер JALTEST AGV:
1/3 videos
1
СОФТУЕРНА АКТУАЛИЗАЦИЯ 22.3
СОФТУЕРНА АКТУАЛИЗАЦИЯ 22.3
2
СОФТУЕРНА АКТУАЛИЗАЦИЯ 22.2
СОФТУЕРНА АКТУАЛИЗАЦИЯ 22.2
3
СОФТУЕРНА АКТУАЛИЗАЦИЯ 22.1
СОФТУЕРНА АКТУАЛИЗАЦИЯ 22.1
error: Съдържанието е защитено!