1. Доставката се извършва от куриерска фирма Еконт или друга фирма, наета от Актуатор Лабс ЕООД на адрес, посочен от потребителя. Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме  поръчаните продукти и да ги заплати ,ако те са поръчани с опция наложен платеж. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя. Куриерската услуга се заплаща от потребителя.
2. Ако потребителят е наел друго лице, което да приеме пратката от негово име, то той (потребителят, извършил първоначално поръчката) няма право на възражения относно доставката и връщане на пратката.
3. Разходите за доставка се поемат от Актуатор Лабс ЕООД, като цената зависи от неговото местоположение, както и срока за доставка по схемата на куриера.
4. Актуатор Лабс ЕООД или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефон или e-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.
5. Актуатор Лабс ЕООД може да откаже доставка на потвърдена поръчка, ако се окаже, че стоките не са достъпни.
6. След предаване на стоката на куриер всички рискове, произтичащи от доставката на стоката, преминават върху потребителите.
7. При посочен неверен адрес, телефон, лице за контакти, както и всички други обстоятелства, за които потребителите са били длъжни да сторят необходимото с оглед възможността стоката да бъде доставена и при последваща невъзможност стоката да бъде реално доставена, Актуатор Лабс ЕООД се освобождава от задълженията си, произтичащи от поръчката и доставката на стоката.
8. При доставката на продуктите потребителят подписва придружаващите документи и заплаща разходите по доставката. Потребителите осигуряват реален достъп и възможност за получаване на поръчаните продукти.
9. С цел осигуряване на качествено обслужване на потребителите си, Актуатор Лабс ЕООД независимо, че не носи отговорност при доставката на стоката, предоставя на потребителите си възможност да информират Актуатор Лабс ЕООД за всякакви нередности, свързани с доставките на стоката чрез куриерска служба.

error: Съдържанието е защитено!