ДИАГНОСТИЧНА АПАРАТУРА JALTEST CV ЗА КОМЕРСИАЛНИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА

212

МАРКИ

5 911

МОДЕЛИ

26 640

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ

28 835

СХЕМИ

Предназначение на диагностична апаратура Jaltest CV

Диагностична апаратура Jaltest CV - универсално и мултисистемно диагностично решение с широко покритие на различни електронни системи, монтирани на камиони, автобуси, ремаркета, хладилни ремаркета, бусове и пикапи.​

Диагностичното решение на JALTEST CV е идеален инструмент за онези, които извършват ремонт или поддръжка на камиони, автобуси, ремаркета, бусове и пикапи. Широката гама от марки за всеки пазар прави диагностиката JALTEST CV водещ  инструмент, доказан в сектора на диагностичното оборудване за товарни машини.

JALTEST CV софтуер за диагностика предлага пълно покритие, включително новите марки, модели и системи, обновявани три пъти годишно. Това гарантира постоянна актуализация на диагностичните възможности на JALTEST CV за комерсиални превозни средства.

За да работите трябва да закупите лицензиран софтуер за активиране JALTEST CV 29303 и лиценз JALTEST CV 29051, който ще ви даде възможност за диагностика и взаимодействие с различните контролни системи  на комерсиалните превозни средства за 12 месеца.

Имате ли нужда от повече информация?

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Версии на диагностичен софтуер JALTEST CV:
1/4 videos
1
СОФТУЕРНА АКТУАЛИЗАЦИЯ 23.1
СОФТУЕРНА АКТУАЛИЗАЦИЯ 23.1
2
СОФТУЕРНА АКТУАЛИЗАЦИЯ 22.3
СОФТУЕРНА АКТУАЛИЗАЦИЯ 22.3
3
СОФТУЕРНА АКТУАЛИЗАЦИЯ 22.2
СОФТУЕРНА АКТУАЛИЗАЦИЯ 22.2
4
СОФТУЕРНА АКТУАЛИЗАЦИЯ 22.1
СОФТУЕРНА АКТУАЛИЗАЦИЯ 22.1
error: Съдържанието е защитено!