Skip to content

НОВИЯТ СОФТУЕР 22.2 ВЕЧЕ Е ТУК!

JALTEST СОФТУЕР Какво е Jaltest софтуер?

Jaltest софтуер е най-изчерпателният и обширен софтуер за диагностика на търговски превозни средства на световния пазар. Той позволява да се извърши диагностика и да се взаимодейства с различните звена с електронно управление като разделя различните превозни по класификации.

Дизайнът му дава възможност за избор на типа, модела и системата на превозното средство да се диагностицира по ръководен и интуитивен начин. Представянето му включва лесно разпознаваеми икони.

Чрез софтуера можете да получавате данни за грешки, тяхното описание и честото на поява, също така дали присъстват в превозното средство или не.

В същото време можете да обменяте информация с устройствата, като задействате компоненти и извършвате различните тестове, налични на превозното средство, като изрязване на цилиндрите, тест за компресия, баланс на цилиндрите, двоични състояния и т.н.

Актуализации на софтуера

Jaltest софтуера предоставя софтуерни актуализации 3 пъти в годината, чрез които актуализации ще можете да намерите нови модели превозни средства, системи, функционалности и техническа информация. IС достъпа до уебсайта www.jaltest.com с вашия потребителски профил вашият имейл и парола можете да изтеглите най-новата налична версия на софтуера.

error: Съдържанието е защитено!