Може да върнете продукта или продуктите в рамките на 14 календарни дни от от деня на получаване на продукта.

Рекламация се прави, когато закупената стока не съответства на договореното между страните при продажбата. Несъответствието в договореното между страните може да се изразява в:

  • производствени дефекти на стоката;
  • констатирани липси на части от стоката;
  • повреда на стоката при транспортирането, доказуемо с преглед на пратката в момента на приемането й
  • Рекламацията може да се предяви на посочения в контакти телефон, както и чрез контактната форма в сайта. Клиентът трябва да върне стоката в 14 дневен срок.

При рекламация Потребителят може да избере замяна на конкретния артикул за същия, без дефекти или с друг продукт, както и връщане на стоката срещу възстановяване на платената цена.

В срок от 14 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като предварително уведоми за това екипът на testlabs.bg като са спазени следните условия:

  • Запазен добър търговски вид, напълно запазена опаковка
  • Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба
  • Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива
  • Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща куриерската такса за транспорт в двете посоки). Връщането на стока при рекламация, може да се направи по начина и на адресa посочени върху фактурата, с която Клиентът е получил поръчката. Клиентът не заплаща цената за куриерската услуга за връщане на стоката само при рекламация. При замяна на стоки транспортните разходи са за сметка на Клиента и в двете посоки, освен ако замяната се е наложила по вина на електронния магазин.

Пратката няма да бъде взета от нас, ако не са налице документи и касова бележка и ако не бъде върната в търговския вид, в който сме ви я изпратили.

Продукти, които са свързани с активиране на лиценз или само дигитален продукт (лиценз) не подлежат на същите условия на връщане. Веднъж след като лицензът е активиран, той се заключва към серийния номер на устройството и клиентът вече не може да ползва правото на доброволно връщане.

Условията са валидни само, ако е направена онлайн поръчка и стоките са изпратени с куриер.

Предварително благодарим за разбирането.

error: Съдържанието е защитено!