JALTEST ОБУЧЕНИЕ

Професионално отношение към вашето обучение

Jaltest обучение

Jaltest Обучение е сбор от всички предложения за обучение, от курсове на място до курсове за електронно обучение или уебинари. В момента се работи и по версия изцяло на българска език. По този начин се адаптираме към нуждите Ви от универсално и качествено обучение, което да е на разположение на всеки професионалист както и за всеки, който желае да започне в сектора.

Структура на Jaltest обучение

Изключително добре структурирани обучения  от преподаватели с реален рактически опит, които ще ви предадат своите знания и ще ви запознаят с реални случаи от практиката. Обучението включва в себе си не само теоретични знания, но и усвояването на  практически умения, свързани не само с често срещани, но и заплетени случаи.

Различни методи на обучение

Видове обучение: дистанционно, на място, on-line или на запис. Изберете вида обучение, който най-добре отговаря на вашите нужди, без да се отказвате от качеството и интерактивността.

Постоянна еволюция

Съдържанието постоянно се адаптира към новата реалност на ремонтите при моторните превозни средства, където електрическите и електронните проблеми играят основна роля.

Реални случаи

Курсове, фокусирани върху решаването на особени и реални случаи, които се срещат по време на работа в сервиза всеки ден. Това ги прави напълно приложими за ежедневното развитие на вашата дейност.

Квалифицирани преподаватели

Преподаватели с богат опит и повече от готови да съдействат на обучаващите се.

Взаимодействие с други техници

Възможност за обмен на опит и дискусии по рядко срещани казуси с други колеги професионалисти.

Фокус върху диагностицирането

Курсове на Jaltest се основават не само на познанията за системите, но и на тяхната диагностика и решаване на конкретни проблеми.

Имате ли нужда от повече информация?

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

error: Съдържанието е защитено!