JALTEST ДИАГНОСТИКА

Широкообхватно диагностично решение за сервизи

Jatest диагностика

Мултибрановия и широкосистемен диагностичен инструмент Jaltest Diagnostics е проектиран и разработен да изпълнява най-модерните задачи по диагностика и поддръжка на превозни средства, по прост и интуитивен начин. Той осигурява покритие за търговски превозни средства (камиони, автобуси, ремаркета и лекотоварни превозни средства), както и за селскостопанска техника (трактори, комбайни, събирачи, самоходни поливащи машини и инвентар), строителни машини (багери, колесни товарачи, валяци, булдозери, стационарни двигатели и почистващи машини), товаропреносни и подемни машини (челни товарачи, мотокари, строителни платформи, самоходни вишки и акумулаторни палетни колички) и плавателни съдове (кораби, яхти, лодки с монтирани на тях бордови и извънбордови двигатели както и джет ски).

Повече от диагностика

С Jaltest Diagnostics ще имате достъп до широк спектър от функционалности, които лесно ще ви водят по време на целия процес на ремонт. Jaltest разполага с най-добрите и подробни ел. диаграми и техническа информация на пазара.

Постоянни иновации

Софтуерът включва 3 актуализации годишно. Чрез тях се добавят нови марки, модели и системи, за да бъде вашият сервиз винаги водещ в сектора си.

Модул за управление

С модула GRP ще намалите времето, инвестирано в бумащина. Освен това ще можете да управлявате входящите поръчки, времето за ремонт, данните на клиентите и данните за превозните средства по бърз и лесен начин.

Напълно конфигурируеми

Jaltest диагностиката предлага толкова персонализиране, колкото бихте могли да си представите. Конфигурирайте и изберете уред според вашите нужди, тип превозно средство и желаното покритие и ние ще ви покажем идеалния хардуерен и софтуерен комплект за вас..​

Широко покритие

С един единствен уред ще можете да изпълнявате диагностичните задачи при всички видове тежкотоварни превозни средства и видовете марки, модели и системи. Открийте диагностичните възможности на  всеки отделен софтуерен модул на Jaltest в секцията му "Покритие".

Най-доброто обслужване

С един единствен инструмент ще можете да изпълнявате диагностични задачи на всички видове тежкотоварни, земеделски, товароподемни специализирани превозни средства и множество марки, модели и системи. Открийте диагностичните възможности на  всеки отделен софтуерен модул на Jaltest в секцията му "Покритие".

Имате ли нужда от повече информация?

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

error: Съдържанието е защитено!