Употребата на хладилни камиони нараства в световен мащаб. С този растеж идват повече технологии и сложни компютърни системи за наблюдение на охлаждането, течовете и въздуха в модула. Ето защо www.testlsbs.bg предлага диагностичния уред Jaltest с модул CV с покритие за хладилни камиони.
Поддържането на вашите хладилни камиони работещи и в безупречно състояние е от съществено значение за вашия бизнес. Независимо дали работите върху вашия автопарк или сте сервиз, който работи с местни компании, имате нужда от надеждни диагностични уреди, за да свършите работата.

Защо хладилните камиони са важни

Когато повечето хора мислят за хладилни камиони и ремаркета, те просто вярват, че охладените и замразени стоки трябва да стигнат от точка А до точка Б. Това е само част от действителната картина. Хладилните камиони са съществена част от нашето здраве и безопасност. Когато продуктите и стоките могат да се доставят безопасно в цялата страна, това гарантира, че се спазват стандартите и разпоредбите за безопасност на храните. Когато един от тези камиони се повреди и хладилният модул не работи, това може да бъде огромно съкращаване на печалбата на транспортната компания. Ето защо е важно да имате хладилно покритие във вашите диагностични инструменти за да поддържате своя специализиран автопарк.

Кой Jaltest диагностичен модул да използвате

Ако имате голям хладилен автомобилен парк, предлагаме ви да използвате пълната версия на модул Jaltest CV, покриващ камиони и ремаркета. Този модул идва с всичко необходимо за диагностика на пътя и в сервиза.

Покритие за хладилни камиони

Диагностичният уред Jaltest обхваща хладилни камиони от Carrier и Thermo-King. Ще намерите:

Мултибрандовият диагностичен уред Jaltest има широк спектър от покрития, особено когато става дума за тежкотоварни камиони и ремаркета. Това включва и покритие за хладилни превозни средства, което е от ключово значение за доставките на хранителни стоки, лекарства и др.

Можете да намерите всичко, от което се нуждаете, когато става въпрос за диагностика на комерисални превозни средства в Testlabs.bg

error: Съдържанието е защитено!