COJALI JALTEST

JALTEST ВОДИ. ДРУГИТЕ НИ СЛЕДВАТ!

COJALI е не само производител, тя е и компания за услуги.

Jaltest е фирма предлагаща универсална диагностика на европейския пазар за селскостопански, строителни, специализирани машини, търговски превозни средства и др.. Jaltest е компания с повече от 15 години опит в сферата на професионалните машини.

Jaltest отговаря на нуждите на всеки тип клиент. Интуитивен, лесен за работа софтуер и техника за използване. С бърза връзка с всички електронни системи на превозното средство, независимо дали това е селскостопанска, строителна или специализирана техника като например дизел генератор, почистваща техника за улици.

Инструментът Jaltest, заедно с оборудването му (Jaltest Link, Jaltest Software, Jaltest Info, кабелен комплект, опционален Jaltest Panasonic Toughbooк PC и много др.) е само част от широкообхватното ни диагностично решение. То се допълва от качественото обслужване на клиентите ни, предлаганите обучения и технически помощни услуги. Чрез нашето професионално диагностично решение, ние предоставяме на клиентите възможност да се запознаят с всички технологии, прилагани в съвременните професионални машини. Марката Jaltest дава и високо необходимата информация за схемите на електронните системи, детайли за всеки отделен съставен модул чрез постоянно увеличаващата се база с интерактивни данни.

Jaltest e със сертифициран контрол на качеството на всеки етап от производството (ISO 9001: 2008). Произведено в Европа.

Jaltest притежава модерни технологии и високо технологични производствени линии, сертифицирани от водещите автомобилни производители.

Jaltest – осъществява поддръжка, осигурява онлайн обучение за продукти си по време на цялостният етап на работа с тях.

Jaltest диагностичните уреди притежават всички необходими специални функции, които Ви позволяват да работите на нивото на официалните дилърски автосервизи.

Изследванията, развитието и иновациите са основите, върху които се изгражда COJALI. Поради тази причина всеки един от нейните продукти е успeшен: от  уникалният диагностичен инструмент Jaltest (AGV, OHW, CV), както и новия ECU за e-ABS ремаркета и полуремаркета, вентилаторни съединители с електронно управление, до вентили с електро – пневматично управление, автоматични лостове.  Всички те са създадени в този отдел, който включва всички секции, разработени от COJALI.