JALTEST СПЕЦИАЛИЗИРАНА ДИАГНОСТИЧНА АПАРАТУРА JALTEST

JALTEST СПЕЦИАЛИЗИРАНА ДИАГНОСТИЧНА АПАРАТУРА

ДОКАЗАНА СПЕЦИАЛИЗИРАНА ДИАГНОСТИЧНА АПАРАТУРА ЗА КАМИОНИ, АВТОБУСИ, РЕМАРКЕТА, КОМЕРСИАЛНИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА, СЕЛСКОСТОПАНСКИ, СТРОИТЕЛНИ, СПЕЦИАЛИЗИРАНИ МАШИНИ И ПЛАВАТЕЛНИ СЪДОВЕ

Универсална и мултисистемна диагностична апаратура с широко покритие на различни електронни системи, монтирани на камиони, автобуси, ремаркета, бусове и пикапи.

Мултибранд и мултисистемна диагностика е с широко покритие на различни електронни системи, инсталирани на селскостопанска техника.

Специално предназначена за различните марки строителна техника, машини за изкопни работи, почистване и поддръжка на пътища, стационарни двигатели.

Специализиран модул за диагностика на мотокари, строителни платформи, челни товарачи и акумулаторни палетни колички.

Универсална и мултисистемна диагностична апаратура с широко покритие на различни електронни системи, монтирани на яхти, моторни лодки, ски джетове, извънбордови двигатели и стационарни двигатели.

Какво е Jaltest софтуер?

Jaltest софтуер е най-изчерпателният и обширен софтуер за диагностика на търговски превозни средства и плавателни съдове на световния пазар. Той позволява да се извърши диагностика и да се взаимодейства с различните звена с електронно управление като разделя различните превозни по класификации. Какви превозни средства включва диагностичния софтуер Jaltest?

Какви превозни средства включва диагностичния софтуер Jaltest?

JALTEST BY COJALI

Jaltest е фирма предлагаща универсална диагностика на европейския пазар за селскостопански, строителни, специализирани машини, търговски превозни средства и др.. Jaltest е компания с повече от 15 години опит в сферата на професионалните машини.

Jaltest отговаря на нуждите на всеки тип клиент. Интуитивен, лесен за работа софтуер и техника за използване. С бърза връзка с всички електронни системи на превозното средство, независимо дали това е селскостопанска, строителна или специализирана техника като например дизел генератор, почистваща техника за улици.

Как работим с Вас?

1. Направете запитване

Изберете желаното от Вас диагностично решение и заявете чрез имейл или се обадете

2. Разглеждане на Вашият имейл

Разглеждаме Вашият имейл и се свързваме с Вас

3. Изготвяне на оферта

Изготвяме оферта създадена спрямо Вашите изисквания

4. Преглед на офертата

Преглед, обсъждане на офертата.

5. Сключване на сделка

Сключваме сделка и задействаме изпращане на диагностичната апаратура.

6. Изпращане на Вашата поръчка

Изпращаме поръчката до адрес, който Вие посочите.

Testlabs

TESTLABS е част от поредицата успешни, специализирани сайтове за диагностично оборудване и сервизно оборудване и технически услуги на Актуатор ЛАБС ЕООД.
Ние се стремим да предложим на клиентите си максимално качество на различни диагностични услуги в областта на универсалната диагностична апаратура както за селскостопански така и за строителни и специализирани машини.

Телефон:

+359 88 557 2347

Адрес

гр. София, ул. Кръстьо Сарафов №47

Томас Уотсън

"Най – трудното нещо за силата на доверието е, че е много трудно да се изгради и много лесно да се разруши. Същината в изграждането на доверие е да наблягаме на общите неща между нас и клиента!"

error: Съдържанието е защитено!