Наши партньори

Нашите партньори са утвърдили се сервизи в различни области като: агротехника, комерсиални превозни средства и строителни машини, както и ремонт и поддръжка на плавателни съдове. Всички те подкрепят иновативните технологии, постоянното усъвършенстване на познанията си в екипите си и  активно се занимават със сервизно обслужване и диагностика според специализацията си.
Ние се фокусираме върху създаването на дълготрайни взаимоотношения с нашите клиенти и партньори, за да можем да ги подкрепяме на всяка стъпка от развитието им с нашият мултибрандов инструмент и решение за всеки сервиз – Jaltest, по най-добрият възможен начин.
Накратко, всяко партньорство е уникално, защото е и с лично отношение. Всеки акцент е върху постигането на устойчиво развитие!

„Белиссима Марине“ ЕООД е бутикова фирма за поддръжка на яхти и плавателни съдове до 120 фута. Екипът се занимава и с ремонт и сезонно обслужване на джетове, поддръжка на морски двигатели и ремонт на индустриални машини. Компанията е част от семейната верига Belissima, включваща бутик за бижута, аксесоари и венчални халки „Belissima MARRY ME“.
Макар и фирмата да е от сравнително скоро на пазара, екипът й е с повече от десетилетие опит в сферата. Главният механик Радослав Кирилов има над 12 години стаж в поддръжката на плавателни съдове. Belissima MARINE работи с оригинални резервни части, качествени консумативи и професионално оборудване, включително с апаратурата за диагностика Jaltest MARINE.
Сред дейностите на Belissima MARINE е и доставката на специализирано обзавеждане и персонализиране на посуда, спално бельо и оборудване за яхти. Фирмата осъществява и абонаментни услуги с преференциални условия за своите редовни клиенти. Партньорите ни предлагат и консултации и посредничество при покупко-продажба на яхти и плавателни съдове.
Централата на Belissima MARINE е в град Варна, но фирмата разполага и с мобилна работилница, чрез която осъществява дейност както в цяла България, така и в чужбина.

„Белиссима Марине“ ЕООД

Уеб сайт: www.belissimamarine.com/

Агротайм Техник, собственост на  Агротайм Лимитид , присъства от края на 2017г. и вече 3 години, успешно обслужва агробизнеса в района на Северозападна България.

Фирмата има 28 години опит в осигуряването на съвременна селскостопанска техника и рентабилни решения за българското земеделие.
Вече повоче от половин година функционира техният сервиз за земеделска техника, оборудван със съвременни машини, уреди и инструменти.

Сервизът им е разположен на 2 000км.м. и отговаря на най-високите стандарти за качество и екология, осигурявайки безопасна и благоприятна среда за работа.

Сервизните им механици са висококвалифицирани с повече от 15 годишен опит.

Агротайм Техник

Уеб сайт: www.agrotimetechnic.com

Булавто е група от компании, като част от тях са М-Транс ЕООД, като основна дейност са насочени към автомобилният бизнес и по – точно сервизна дейност на марки тежкотоварни автомобили, леки автомобили, автобуси и специализирана техника.